Ξενοδοχείο Μαϊστράλι

Στο γραφικό Διαφάνι θα βρείτε το ξενοδοχείο «Μαϊστράλι». Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Καρπάθου στο ήσυχο ψαροχώρι, με θεά που κόβει την ανάσα, με απλή και λιτή εσωτερική διακόσμηση, με άνετους και ελκυστικούς εξωτερικούς χώρους προσφέρει την δυνατότητα άνετων διακοπών με συνδυασμό την προσωπική φροντίδα.
Όλα τα διαμερίσματα έχουν ανεμπόδιστη θέα στην παράλια μιας και το ξενοδοχείο Μαϊστράλι βρίσκετε πάνω σε αυτήν σε απόσταση μόλις 20 μέτρων, παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και κουζίνα.

Το ξενοδοχείο είναι κοντά σε οργανωμένα μίνι μάρκετ από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα. Επίσης κοντά του απλώνονται μικρά ταβερνάκια όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και ντόπιες συνταγές.

Κατά την διάρκεια των διακοπών σας έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε παράλιες και αξιοθέατα της Καρπάθου, μα και οργανώνονται καθημερινές ημερήσιες εκδρομές με πλοιάρια προς την «Βρουκούντα» όπου διασώζονται αρχαία μνημεία, το ιερό σπηλαίο του αγίου Ιωάννη προδρόμου προς τη «Σαρία» το νησί που βρίσκετε βόρεια της Καρπάθου όπου μπορείτε να δείτε τα μνημεία της αρχαίας πόλης της Νισύρου, το «Τρίστομο» όπου θα δείτε σπίτια κτισμένα σχεδόν μέσα στο νερό σε ένα απάνεμο φυσικό λιμάνι.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε της πανέμορφες παράλιες της ανατολικής πλευράς της Καρπάθου όπως τα Αππέλα, Κάπι Φορόκλι, Όψι, Άγιο Μηνά, παπά Μηνά, Βανάντα και να απολαύσετε το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα και γαλαζοπράσινα νερά τους.

Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να γίνουμε εμείς η αφορμή να περάσετε τις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής σας.

 

 
   
 
         
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ        
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
   
 
   
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
       
 
     
 
Κατασκευή Ιστοσελίδας Web Future | Προώθηση Ιστοσελίδας SEO Future